De samenwerking tussen de meestgeboekte tributeband van Nederland en Fireball Agency is een feit.

Johnny Cash overleed in 2003, maar zijn muziek is nog steeds springlevend. De carriere van the Man in Black bestreek ruim vijf decennia: van de 50’s Sun Records klassiekers, de rauwe 60s live platen opgenomen in de gevangenissen van Folsom en San Quentin, tot aan de recentere American Recordings. Een optreden van Def Americans Johnny Cash tribute doet je bij vlagen vermoeden dat the Man in Black zelf ook op het podium staat.

Def Americans Johnny Cash tribute weet dankzij het enorme repertoire van Cash overal een sfeervolle show neer te zetten en het publiek mee te zuigen in de chemie op het podium: van Paaspop en de Zwarte Cross tot Speedfest; van de Nederlandse theaters tot de grotere clubs als Paradiso Amsterdam en Effenaar Eindhoven.
De authenticiteit van Def Americans Johnny Cash tribute reikt inmiddels tot over de grens: In 2013 werd de band gevraagd om Tommy Cash te begeleiden bij zijn Nederlandse optredens en in 2014 speelde de band op het Noorse Country Treff festival.

De band is beschikbaar voor Sun Sessions – een rauwere, rock ’n roll show met materiaal van de Cash gespeeld in een kleine bezetting; en in voltallige bezetting inclusief Johnny & June duetten en toetsen voor festivals, clubshows en tentfeesten

Boekingen en info:
Harm Jan Scherpenkate
harmjan@fireballagency.nl
+31(0)628402246