Thank God It’s Christmas – An evening with The Dutch Queen Tribute.

Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band alle Top2000 noteringen van Queen ten gehore brengen. Ook mogen Queen’s kerstklassiekers ‘Thank God It’s Christmas’ en ‘A Winter’s Tale’ natuurlijk niet ontbreken. Aangevuld met overige grote hits uit het repertoire van Queen. Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Live brengt deze gelegenheidsformatie genaamd The Dutch Queen Tribute een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.
The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

Thank God, I’ts Christmas! Vier je Kerst met The Dutch Queen Tribute! Een avond vol met klassiekers uit de Top 2000 en meer.

26/12 – The Dutch Queen Tribute in Burgerweeshuis
27/12 – The Dutch Queen Tribute in Patronaat, Haarlem
28/12 – The Dutch Queen Tribute in ECI Cultuurfabriek, Roermond
30/12 – The Dutch Queen Tribute in Pandora | TivoliVredenburg